Uniek penthouse
beschikbaar
Nog slechts 2
woningen
beschikbaar
Wonen in Zeeduinen

Ontwaken met het rustgevende ruisen van de golven

Zeeduinen katwijk - organische vorm - paviljoen - Nieuwbouw zeeduinen

Duinpaviljoen

Elke dag genieten van de zee als een panoramisch theater, met een oneindige voorstelling van het mooiste schouwspel ter wereld.

1 penthouse
13 appartementen

Duinpaviljoen is een kleinschalig en hoogkwalitatief gebouw met vier woonlagen, bijzonder mooi gelegen op een unieke locatie aan zee. Verdeeld over de begane grond tot en met de tweede verdieping komen luxe appartementen met zeezicht beschikbaar, uiteenlopend van ca. 76 m² tot 175 m² woonoppervlak en voorzien van royale buitenruimtes. De derde verdieping is gereserveerd voor een penthouse van ca. 285 m² met een uitzonderlijk groot terras van ca. 352 m² en een adembenemend panoramisch, 360 graden uitzicht over de zee en het duinlandschap. Kwaliteit en exclusiviteit zetten de toon in Duinpaviljoen. Het is aan u om daar met plezier van te genieten. De verkoop is reeds gestart. Schrijf u nu in voor uw woning naar voorkeur via het inschrijfformulier.

Nieuwbouw Katwijk - Zeeduinen - Duinpaviljoen - zijzicht
Nieuwbouw Katwijk - Zeeduinen - Duinpaviljoen - Entree
Nieuwbouw Katwijk - Zeeduinen - Duinpaviljoen - bovenaanzicht

Exclusief in alle opzichten

Wonen in Duinpaviljoen betekent leven op een uitzonderlijk mooie en rustige locatie aan de kust, omgeven door een rijkdom aan natuur. In een appartement dat zich onderscheidt door de kwaliteit van het esthetisch ontwerp, de toegepaste materialen en de grote natuurlijke lichtinval door de toepassing van grote floor to ceiling glazen puien die toegang bieden tot de royale buitenruimtes.

Dit exclusieve gevoel komt met name tot leven in het unieke penthouse op de derde verdieping. De woonkamer is van ongekende afmetingen; niet minder dan ca. 135 m2 met zeezicht staat u ter beschikking. Het dakterras van ca. 352 m2 laat u de hele dag genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over zee, het duinlandschap en Katwijk. Een hemelse plek om in alle vrijheid een leven te leiden waarin buiten en binnen voortdurend met elkaar in verbinding staan, op een plek waar dit maar hoogst zelden mogelijk is.

Voor meer informatie kunt u middels deze link de complete brochure downloaden.

 • Impressie interieur type B
 • Impressie buitenruimte type B
 • Impressie interieur type C
 • Impressie interieur type A
 • Impressie interieur type E
 • Impressie interieur type F

Appartementen

Type A
Bouwnummer 1 en 5
Oppervlakte ca. 76 ㎡
Aantal kamers 2
Buitenruimte ca. 27 ㎡
Ligging Noordoosten – Zuidoosten
Prijsrange € 765.000 tot € 825.000
Type B
Bouwnummer 2, 7 en 11
Oppervlakte ca. 159 ㎡
Aantal kamers 3
Buitenruimte ca. 33 ㎡
Ligging Noordwesten
Prijsrange € 1.535.000 tot € 1.815.000
Type C
Bouwnummer 3, 8 en 12
Oppervlakte ca. 133 ㎡
Aantal kamers 3
Buitenruimte ca. 28 ㎡
Ligging West
Prijsrange € 1.335.000 tot € 1.590.000
Type D
Bouwnummer 4, 9 en 13
Oppervlakte ca. 124 ㎡
Aantal kamers 3
Buitenruimte ca. 29 ㎡
Ligging Zuidwesten
Prijsrange € 1.280.000 tot € 1.530.000
Type E
Bouwnummer 6 en 10
Oppervlakte ca. 175 ㎡
Aantal kamers 4
Buitenruimte ca. 66 ㎡
Ligging Noord - Zuid
Prijsrange € 1.660.000 tot € 1.775.000
Type F
Bouwnummer 14
Oppervlakte ca. 285 ㎡
Aantal kamers 5
Buitenruimte ca. 352 ㎡
Ligging Noordwesten
Prijsrange € 4.750.000 tot € 4.950.000

Begint hier uw leven aan de kust? Met onze interactieve woningzoeker kunt op zoek naar de woning in Duinpaviljoen die het best bij u past en uw voorkeuren kenbaar maken.

Opleverniveau

De appartementen en het penthouse in Duinpaviljoen worden opgeleverd op een hoogkwalitatief niveau. De compleet uitgevoerde keuken is voorzien van alle gemakken en apparatuur die wenselijk is, en de badkamers zijn van hetzelfde hoge niveau. Tijdens de ontwikkeling van Duinpaviljoen wordt u uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de keuken- en sanitairshowroom, waar u in samenspraak met een adviseur uw eigen pakket samen kunt stellen.

ENTREE & PARKEREN

De algemene ruimtes in Duinpaviljoen – zoals de entree, de parkeergarage en bergingen – beantwoorden aan de kwaliteit die u van een high-end appartementengebouw mag verwachten. Bij de hoofdentree bevindt zich een intercomsysteem waarmee bezoekers zich kunnen melden. In de elegant afgewerkte entreehal bevinden zich postbussen, een pakketwand voor bezorgdiensten, de lift en de toegang naar de wenteltrap. De ondergrondse parkeergarage – alleen toegankelijk voor bewoners – biedt voor ieder appartement twee privéparkeerplaatsen. De bewoners van het penthouse beschikken over drie privéparkeerplaatsen. De parkeergarage is voorbereid op elektrisch autogebruik; per appartement is een laadpaal voor een elektrische auto voorzien.

Nieuwbouw Katwijk - Zeeduinen - Duinpaviljoen - entree - exterieur

Nieuwbouw Katwijk - Zeeduinen - Duinpaviljoen - entreehal

faciliteiten

De algemene ruimtes in Duinpaviljoen – zoals de entree, de parkeergarage en bergingen – beantwoorden aan de kwaliteit die u van een high-end appartementengebouw mag verwachten. Dat komt tot uitdrukking in het ontwerp, de ruimtelijkheid die daarmee is gecreëerd en de materialen die zijn toegepast. Alle ruimtes zijn goed beveiligd, stralen door het kleurgebruik rust uit en functioneren, op subtiele wijze, als een duidelijke barrière naar de privéruimtes.

 • Verdiepingsoverzicht kelder
 • Verdiepingsoverzicht begane grond
 • Verdiepingsoverzicht 1e verdieping
 • Verdiepingsoverzicht 2e verdieping
 • Verdiepingsoverzicht 3e verdieping
 • Verdiepingsoverzicht dak

Wilt u exclusief wonen op een unieke locatie in het glooiende duinlandschap van Katwijk aan Zee? Meld u dan aan middels onderstaande link voor de nieuwsbrief, we houden u dan regelmatig op de hoogte. Of geef nu uw voorkeuren door in de woningzoeker in verband met de aanstaande start verkoop.